CHLOE EN RIANNE
Wat is voor jullie de meest bijzondere plek in Utrecht?
Cloe: “Dat vind ik heel moeilijk. Ik ben hier opgegroeid. Dus voor mij is het niet echt een nieuwe stad ofzo. Eehm…. Er zijn heel veel leuke plekken in Utrecht, omdat ik aan heel veel plekken herinneringen heb. Omdat ik op heel veel plekken ben geweest. Omdat ik hier ben opgegroeid.”

Rianne: “Ik vind het varen door de grachten altijd erg leuk. Al die mensen langs de kant. Die huizen en die winkeltjes. En de restaurantjes.”

Chloe: “Daar ben ik het wel mee eens. Vanaf het water is alles ineen heel nieuw. Ik vind dat als je op de kant loopt, dan lijkt de stad heel anders dan wanneer je gaat varen over de gracht. Als je daar bij Dille en Kamille zit, net het drukke centrum uit. Dat stukje echt vind ik wel een mooi stukje gracht. En qua park vind ik Lepenburg wel een erg leuk park. Een relaxte sfeer hangen.”

Hoe hopen jullie dat het Berlijnplein er over 5 jaar uitziet?
Chloe: ”Het lijkt mij wel leuk en dat begint Utrecht wel steeds meer te krijgen, is meer culturele activiteiten krijgen. Dat er meer wordt gedaan aan kunst en cultuur. Misschien wel een nieuw poppodium. Je hebt dan wel de Ekko en de Tivoli. TivoliVredenburg is gewoon te nieuw, te steriel. Dat vind ik heel jammer. Een beetje meer Berlijnse sfeer. Dat zou te gek zijn.”

Rianne: “ Ik hoop dat het nog meer mensen gaat trekken. Nu is het nog erg rustig. Dat je gewoon met je vrienden wat afspreekt hier. Wat drinken met zijn allen. Een plek waar mensen muziek kunnen maken.”