CHRISTEL EN OLAF
Wat is voor jou de meest bijzondere plek in Utrecht?
Christel: “Ik zeg Veilingkade, want daar heb je tot heel laat zon. Voor mijn gevoel het langst in Utrecht. En daar heb je allemaal leuke restaurantjes, waar je lekker kunt gaan zitten ’s avonds. En het heeft niet zo heel veel gebouwen dichtbij.”

“Een paar jaar geleden, toen woonden we net in Utrecht, toen wilden we ergens gaan eten. Toen zijn we daar heengereden en zijn we daar gaan zitten. En nu fiets ik er nog iedere dag langs naar mijn werk en we gaan er ook nog wel een eten.”

OLAF: “Restaurant Leen, ik weet niet waar het zit. Vlakbij de watertoren. Daar fietsten we toevallig laatst langs. Ik werd positief verrast door het terras bij restaurant Leen en het eten. Het eten was goed, wat je niet verwacht. Dat het ineens een culinair erg goede avond wordt.”
Hoe hoop je dat het Berlijnplein er over 5 jaar uitziet?
Olaf: “ Hier, bij de overkapping, moet een zaterdagmarkt komen waar je verse vis, vlees, groente, culinaire zaken kunt kopen. Net zoals je in het buitenland hebt. We wonen zelf in Oog in al. Dus zo vaak kom ik hier niet. En het is dan leuk als je hier verse spullen kunt halen.”

Christel: “En er moet een koffietentje komen. Als je naar de markt gaat op zaterdag, dan wil je daarna een bakje koffie. Het is zo’n mooi plekje.”