MAGHEN


Wat is voor jou de meest bijzondere plek in Utrecht?
“Eentje is de munt. Daar is het in de zomer heel fijn. Dan gaan we lekker chillen en luchtbedjes mee het water in, langs de woonbootjes. Meestal ga ik met mijn huisgenoot of vrienden.”

“Als daar iemand mee naartoe neem die er nog nooit is geweest is de reactie vaak: Ooo, kan je hier ook gewoon chillen? Bij de munt heb je een stukje, hoe noem je dat, langs het water. Maar je hebt ook, ik noem het altijd het eilandje, het einde van de wereld. Het is niet het einde van de wereld, maar… Dat is een soort van oud sluis ding. Daar bovenop kan je zitten. en daar jumpen we in het water. En het is het leuks om er weer op te klimmen via de moeilijke manier en niet via de kant.. Wat heel makkelijk is.”

Hoe hoop je dat het Berlijnplein er over 5 jaar uitziet?
“Het moet… ja… ik wist dat het bestond, maar… Het is ook een beetje een uithoek voor mij. Of een uithoek… Afgelegen. Het moet een beetje leven. En dit festival doet het absoluut leven, deze plek. Dan kom je er op af. Maar verder is er gewoon niet zo heel veel om te doen, hier op deze plek exact. Dus dan zou er hier elk weekend wel evenementen kunnen zijn.”

“Overal waar er muziek is en eten en drinken, daar is het gezellig en kom ik naartoe.”